Nieuwsbrief
T
F
Wed 14.03 - 20:30

Io Sono l’Amore (volzet)

Luca Guadagnino, 2009, 120’, Nederlands ondertiteld, DCP

ticket: €5 (standaard) / €3 (reductie)

RESERVEERIn het kader van de release van het ravissante Call Me By Your Name vertonen we Luca Guadagnino’s internationale doorbraakfilm uit 2009, Io Sono l’Amore (I Am Love).

Nadat Emma (Tilda Swinton, heerlijk als altijd) met haar echtgenoot naar Italië is verhuisd en deel van een machtige familie industriëlen is geworden, lijkt ze toch iets te missen. Op een dag ontmoet ze Antonio, een getalenteerde chef die de waakvlam van haar zintuigen terug aanblaast.

Na het maken van Call Me By Your Name vertelde Guadagnino dat hij, met A Bigger Splash als middenstuk, blijkbaar een trilogie van verlangen gemaakt had. Verlangen speelt alvast de hoofdrol in Io Sono l’Amore. En zoals in zijn andere films, gebeurt dat niet enkel door de blikken en lijven, maar ook door voluptueuze decors, het dynamisch in beeld brengen van kunstwerken en architectuur, kleurrijke kostuums en sensueel eten. Smakelijk.

Deze voorstelling is volzet. Wil je toch je kansen wagen: aan de avondkassa, open vanaf 20:00, wordt een wachtlijst aangelegd.